HTML

Aliszka csodaországa

Kulcs a lábtörlő alatt...

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Alízológia - Miből lesz a cserebogár?

2010.04.01. 09:16 :: enik

A családügyi legendárium szerint Aliszka pólyásként nagy fejtörést okozott a familiának. Kezdetben azért, mert mindenkit aggasztott az egyik kisebbséghez való feltűnő hasonlatossága. A nagypapi állítólag könyörgött a családnak, hogy vigyék vissza a kórházba, mert biztos hogy elcserélték egy cigánygyerekre. De nem ez volt az egyetlen aggasztó körülmény.

Bemutatom a cserebogár kifejlődésének pár elgondolkodtató állomását.

Szerintem csak azért jöttetek rá, ki ez a pufók képű angyalka, mert róla szól  a történet, különben elég nehéz lenne kitalálni, hisz a jelenlegi arcmérete kábé fele ekkora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csecsemőkori romaportfóliót nem illesztettem be,  mert úgysem látszik a képekről semmi karakteres, csak babakocsi, fehér pólya, és nem idén barnult folt az arc helyén. Helyette itt egy kicsit nagyobbkori, még őrizve a boxos hangulatot:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A további képeket nem időrendi sorrendben mutatom meg, hanem a külsőbeli jegyek metamorfózisa a mérvadó.

Most következzék egy olyan kép, amit egyszerűen imádok. Végtelenül ártatlan rajta, ennek ma már nyomát sem lehet felfedezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a kép pedig egyszerűen aranyosan babás, ezért szerettem volna megmutatni.

Most pedig jöjjön a családi aggály következő napirendi pontja. Amint látjátok, nagyon cuki, babás kislányka volt. De oppáoppá! Nézzétek csak a lábát! Már ebben a fázisban simán láb közé kaphatott volna egy versenylovat. A család nagyon vívódott ez ügyben. Persze egyáltalán annak is örültek, hogy képes megállni, de azt már nem tudták eldönteni, szükségeltetik-e orvosi bevatakozás a lábacskák kiegyenesítéséhez.

És ha létezne olyan valaki, aki most nem tudja memóriából felidézni, milyen egyenes és formás lábai lettek, akkor íme a bizonyíték. Igenis érdemes megbízni a természet bölcsességében:

Jöjjön egy újabb szépséggel kapcsolatos információ. A képen látható két versenyző viszonyát láthatjátok az úszógumikhoz. Aliszka már akkor is hátrányban volt. Ez tulajdonképpen olyan hátrány, ami lényegében előny. Mára megszabadult az összes úszógumijától.

 

 

Picit térjünk vissza az arcszerkezetre...

Nem marad más hátra, foglaljuk össze a cserebogár receptjét:

Végy egy roma beütéseit fokozatosan elhagyó, ólábú, beatleses bilifrizurás jóllakott hörcsögöt.....és.....és......imádkozz......és reménykedj, aztán ha szerencséd van, ez lesz belőle:

Szólj hozzá!

Címkék: alice

A bejegyzés trackback címe:

https://aliszka.blog.hu/api/trackback/id/tr1001886136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása