HTML

Aliszka csodaországa

Kulcs a lábtörlő alatt...

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Hé!....Víz!

2010.04.17. 19:57 :: enik

Na, de nem egészen úgy, ahogyan te azt elképzelted. Fürödni indultál, ahhoz képest  befürödtél?

Megnyugtatásod érdekében közlöm veled, egyetlen beavatottnak nem volt arról szemernyi kétsége sem, hogy egészen jól fogadod majd ezt partizánszerű elterelő hadműveletet. Mellesleg  számodra is hasznos tanulságként szolgálhat ez a meglepetésszerű akció. Talán a későbbiekben ehhez kísértetiesen hasonló szituációban elgondolkodsz azon, ha valahova pihenni küldenek, akkor az úticél nem EVIDENS módon az, aminek tűnik. No, meg  azt sem  könyveled el EVIDENS tényként, hogy Hévíz elnevezésű táblák csak úgy minden szedett-vedett megyében nőhetnek az út szélén.

Szóval, hiába is fürkészte tekinteted ifjú korod kedvenc - iskolakerülési célzattal gyakorta látogatott - városkájának sziluettjét. Ha netán ismerős útszakasz tárult eléd, az nem hévízi dejavu volt, csak olyan a szó szoros értelmében vett mezei dézsa vü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az igazi Hévíz helyett pedig a maximális H2O lelet, ami ezen a napon rád várt, körülbelül ennyi lehet: 

     

Persze így, hogy már kiderült a turpisság, aggódni nem aggódom. Lehet, hogy a víz kissé defficites a hegyi wellnes kéróban, ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ...., de egyéb a torok nedvesítésére alkalmas nedű használata komoly kockázatot rejt magában. Lehet, hogy sokkal előrelátóbban kelett volna az útszéli táblákat elhelyezni?

Mindegy. Úgy gondolom, hogy a helyzethez felnőni képes, a spontán kihívásokra átlagon felül reagáló, összeszokott társasággal van dolgunk, akik az estének azon szakaszában, amikor még bárki képes filozófiai eszméket futattani, elmagyarázzák Alízkának, hogy a SPA- hotel, a span jelen helyzetben kívánatos, észszerű rövidítése.

 

 

Csak az részesülhet ilyen bombameglepiben, akinek ilyen spanjai vannak. Várjuk a beszámolókat, képriportokat, mind a szervezők, mind az ünnepelt részéről!

5 komment

Címkék: szülinap

A bejegyzés trackback címe:

https://aliszka.blog.hu/api/trackback/id/tr391929944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enik 2010.04.17. 21:05:31

9 óra múlt. Én könyvelek(úgykönekem). A bolygó mások felén, a nemhévízhegyen pedig szerintem már öngyilkos merényletet követne el egy szonda, ha megpróbálnák munkába állítani.

Aliszka 2010.04.18. 16:07:23

aki képet mer iderakni befizetem Hévízre:)))))))))

Aliszka 2010.04.18. 16:09:07

Megyek cencikézni, mert így 35 évesen már kell egy kis regeneráló aluszka a Hévíztől elcsigázott testemnek:)))

k család 2010.04.19. 10:18:59

Menni akarok, mondjátok el hogy kell képet felrakni!!!!

rozsomak.anika 2010.04.20. 19:22:13

Ettől a Hévíztől aztán bizonyosan nem szottyosodott össze a bürkéd, hihi, de bezzeg a pályinkától megnyúlott az orcád...
süti beállítások módosítása