HTML

Aliszka csodaországa

Kulcs a lábtörlő alatt...

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Alízológia - Révbe érni Kung Fu Pandával

2010.04.01. 09:46 :: enik

Figyelem! A következő cikket csak kifejezetten romantikus lelkületű olvasóknak ajánlom. Papírzsepit mindenképpen készítsetek a kezetek ügyébe, szükség lesz rá! Most egy nagy szerelem igaz története következik.

A történet kulcsfigurája Po, a Kung Fu Panda, aki élte az életét, de ahogy teltek-múltak a napok egyre inkább érezte, hogy a lelkében hatalmas űr tátong. Akkor értette meg a nyugtalansága valódi okát, amikor egyszer éppen céltalanul lődörgött az erdőben, és észrevett egy kecses női alakot.

Elbújt egy fa mögé, hogy zavartalanul figyelhesse a lányt. Nincs mit szépíteni rajta, szerelem volt első látásra. A sors mintha támogatásáról akarta volna biztosítani, mert felbukkant a nyuszi, akivel a lány beszélgetésbe elegyedett. Így tudta meg Po, hogy Alicenak hívják, és romantikus hátsó szándékkal sétál az erdőben.

Vannak olyan pillanatok, amiket ha elszalasztasz, már semmi nem lesz olyan, mint előtte. Kung Fu elhatározta, hogy ő lesz az, aki meghódítja Alicet. Elvégre nem hagyhatja, hogy valaki előbb megszerezze ezt a lányt, akiről szinte ordít, hogy az egész lénye csordultig tele van élettel. Biztos nem lehet mellette unatkozni.

 Po lázas gondolkodásba kezdett. Sorra vett magában minden általa ismert csajozási taktikát-praktikát. Önkritikusan meg kellett, hogy állapítsa, ehhez a kihíváshoz nem elég tapasztalt.

Ezért úgy döntött, hogy szakemberek segítségét veszi igénybe. Nem aprózta el a dolgot, felkereste a messze földön híres tanácsadó párt, Anettet és Csabit.

Anett és Csabi pár éve még olyanok voltak, mint bármelyik másik pár, de azóta olyan tökélyre fejlesztették a kapcsolatukat, annyi romantikus élményben volt részük, hogy elérkezettnek látták az időt, hogy másokat is beavassanak a boldogság titkába.

Hosszú várakozási idő után fogadnak klienseket, hisz dugig van az előjegyzési naptáruk, de Kung Fu Pandát soron kívül kezelésbe vették. Egyszerűen meghatotta őket, hogy minden reggel ott várt  rájuk a luxuskörnyéken található praxisuk ajtaja előtt. A beteljesült szerelmet az ilyen kitartó alakok érdemlik meg, ezért elhatározták, hogy felkarolják.

Összedugták a fejüket és megállapodtak a stratégiában. Elmagyarázták Ponak, hogyan és mennyit gyakoroljon. A lelkére kötötték, hogy a siker attól függ, mennyire lesz állhatatos és kitartó. Kung Fu azonnal átlátta, minden csak rajta múlik, ezért pontosan követte Anett és Csabi útmutatásait. Fáradtságot nem ismerve gyakorolt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán amikor már kellőképpen érezte magában a magabiztosságot, és azt, hogy megtett minden tőle telhetőt, felkereste Anettet és Csabit, hogy közösen komponálják meg a nagy hódítást megelőző utolsó lépéseket. Semmit sem bíztak a véletlenre, kezdetét vette a terepgyakorlat. És itt inkább beszéljenek a képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első bizonytalan mozdulatok, Anett és Csabi szurkolnak...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak bátran, megcsinálod!

EZAZEZAZ! Óvatosan kitár, magabiztosságot, erőt sugároz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már majdnem tökéletes...Kar kitár...légiesen suhan...JÓÓÓ VAGY!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képzeld, hogy itt áll! GYEREGYEREGYERE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISTEN VAGY! Őstehetség!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megcsináltad! Készen állsz a hódításra!

..................................................................................................

És nézzük, hogy sikerült-e élesben?

 

IGEN! Kung Fu meghódította Alicet...Révbe értek és azóta is őrülten szerelmesek egymásba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 komment

Címkék: szülinap alice csodaország

A bejegyzés trackback címe:

https://aliszka.blog.hu/api/trackback/id/tr861886206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsomak.anika 2010.04.12. 17:49:51

Mingyá' okádok, kiba' nyálas!!!!! Éljenek a tanácsadók! Hip-hip!!!

Aliszka 2010.04.13. 16:34:30

Anett moderálj, mert egy-két noooormális embernek is megadtam a mél címet:)

Aliszka 2010.04.13. 16:40:14

vagyis nem mél, hanem blog na:)

rozsomak.anika 2010.04.16. 20:18:48

ok, moderálok... Puszikázd meg a popókámat:)
süti beállítások módosítása