HTML

Aliszka csodaországa

Kulcs a lábtörlő alatt...

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Alízológia - Ő és a szépségideálok

2010.04.01. 09:38 :: enik

A szépség olyan, mintha gazdagon születne az ember, és fokozatosan elszegényedne. Bizony igaz, nagyon is múlandó, emellett másképp fest férfiak és nők esetében.

Úgy tartja a mondás, a nő olyan, mint egy költői hasonlat - ha szép, az sem baj, hogy semmi értelme. Hát persze, ez elég átlátszó kijelentés. Vélhetően olyan rosszmájú férfi terjeszti, aki alig lehet szebb az ördögnél. A nők nanáhogy szépek, a pasiknak pedig sokszor úgy nincs semmi értelmük, hogy mellette még rondák is. Na, de hagyjuk a savanyú szőlőt! Keressünk kivételeket!

Rögtön itt egy azon kevés hímek közé sorolható férfi, akire félszegen, de ráfogható a szép jelző. Valamint itt egy nő, aki egész életében gazdag maradt a szépsége vonatkozásában is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kik ők és mennyiben kapcsolódnak Alízhoz? A férfi Gregory Peck, a nő Audrey Hepburn, számára ők az örökzöld szépségideálok. Az pedig csak hab a tortán, amikor ők ketten együtt bukkannak fel, például egy római vakáción:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audrey első főszerepe Amerikában Ann hercegnő volt a Római Vakációban Gregory Peck oldalán. A filmért megkapta a legjobb női főszerepért járó Oscar-díjat. A szelíd, kislányos, ám minden mozdulatában előkelő származását idéző stílusával sikerült belopnia magát a közönség szívébe. A Római vakáció után sorra kapta a filmszerepeket, emellett a kor divattervezői is rajongtak érte. A törékeny szépség igazi divatikonná vált.

De van itt még valami különleges kapcsolat Audrey és Alíz között. Mi lenne az? Nézzük csak alaposan a képeket és a végén mindenre fény derül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én szentül hiszek abban, hogy egyidejűleg sok-sok egymással párhuzamos dimenzió létezik, ahol egyfajta esemény annyiféleképpen játszódik le, ahány dimenzó van. Lehet, hogy az egyes történések között hatalmas eltérések vannak, de lehet, hogy éppen csak aprócskák. Arról is szentül meg vagyok győződve, hogy most létezik egy olyan dimenzió, ahol ugyanígy mindketten a falnak támaszkodnak, csak éppen Aliszka tartja a cigarettát. És hogy a vizuálisokat is kellőképpen meggyőzzem, íme. Akik szépek, azok szépek és kész. Ugye alig van különbség?:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Tessék, itt egy nő, akinek az arcából sok ilyen montázs készült. Egy nő, aki annyira szép, hogy abszolút nincs ráutalva, hogy ciciket villantson az érvényesüléshez.)

2 komment

Címkék: szülinap alice

A bejegyzés trackback címe:

https://aliszka.blog.hu/api/trackback/id/tr121886185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k család 2010.04.12. 08:15:22

Nálam nincs szebb, nem jó az izlésed, csak szólók és tekinteted fordítsd már rám és megváltozik a véleményed!

enik 2010.04.12. 08:47:45

Piha....szép emberek könnyen megértik egymást, így szép az élet:DDD
süti beállítások módosítása