HTML

Aliszka csodaországa

Kulcs a lábtörlő alatt...

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Ma van a szülinapom...pom...pom...pom...poropompom....

2010.04.01. 10:09 :: enik

Mégtévesztő a cikk dátuma. Kérem, ne vádoljon senki szándékossággal, hogy éppen április elsején, azaz a bolondok napján tettem fel ezt zenés köszöntőcsokrot. Magam sem látok összefüggést, csupán nem szerettem volna kifutni az időből. Remélem, meggyőző vagyok...

E jeles dátum tehát nem április 1, a bolondok napja, hanem megtoldva még egy egyessel, árilis 11, amikor a magyar költészet napját is ünnepeljük...már aki...

Ebben a szösszenetben mégsem verssel szeretném köszönteni az ünnepeltet, hanem sokkal inkább zenével tolmácsolnám az egész világegyetem jókívánságait. Had szóljon:

Oké... Almáékkal megvolt a beéneklés... Most jöjjön egy olyan szülinapos dal, amely saccperkábé olyan poros, mint azok, akik Aliszkával egy napon születtek. Megpróbáltam megkeresni a pontos keletkezési dátumot, nem sikerült. Azon kívül, hogy a dal vélelmezhetően kortársgyanús, van még más előnye is. Adamis Anna és Presser úgy írták meg ezt az LGT nótát, hogy a legkínosabb részt, a számszaki adatokat frappánsan kikerülték. Egy bizonyos életkor felett ez a dal - figyelve az ünnepelt lelki állapotára - erősen ajánlott.

Mivel már kellőképpen beizzítottuk a hangszálainkat, nem hagyhatjuk ki a sorból a zenés szülinapi köszöntők klasszikusát sem. Halász Judit hangja egy tüneményes klippel válik teljessé.

Csillogó születésnapi feliratok

4 komment

Címkék: szülinap

A bejegyzés trackback címe:

https://aliszka.blog.hu/api/trackback/id/tr541886255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsomak.anika 2010.04.11. 10:51:57

Boldog születésnapot kívánunk bammeg, még legalább 2-3szor ennyit! Éljen a klimax!!!
Csókoltat a Hervadt család, Rózsi és Cuni

k család 2010.04.11. 11:15:14

Alles Gute zum Geburtstag! :-D Pörfect!

enik 2010.04.11. 15:30:44

@rozsomak.anika: maradjuk a kétszerbe max:)

k család 2010.04.12. 08:30:42

Akkó ma má mi van, vazzeee 36. ba léptél?
süti beállítások módosítása